ONS ASSORTIMENT


Duurzaam speelgoed

Lichtgewicht, oersterke zweefvliegtuigjes! Hoe dat is gelukt? De modellen van Flyteam zijn gemaakt van EPP (Expanded Polyproplene). Dit is een licht en sterk materiaal en kenmerkt zich doordat EPP in korte tijd naar zijn huidige vorm terugkeert nadat het materiaal is ingedeukt.


Voor iedere leeftijd! 

Niets is leuker dan een veld vol met buitenspelende kinderen! Maar vaak zie je dat niet ieder speelgoed voor alle leeftijden geschikt is... Daar hebben wij rekening mee gehouden! De spanwijdte van de vliegtuigjes bepaalt welk vliegtuigje voor welke leeftijd geschikt is.  Dit heeft te maken met de kracht en de lengte van het kind die nodig zijn om optimaal te kunnen gooien.

*Alle modellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen.

Vanaf 3 jaar

Fenix 30

Vanaf 5 jaar

Fenix 45   -    Sinus 45   -   Merlin 40   -   F5 Tiger  -   Tucano

Vanaf 7 jaar

Fenix 60  -   Sinus 60  -  Merlin 60  

Vanaf 10 jaar

Fenix 80  -  Fenix 100  -  Fenix 120  -  Fenix 150

 

SINUS / TUCANO / F5 TIGER / MERLIN / FENIX

De Sinus, Tucano, F5 Tiger en de Merlin hebben elk hun karakteristieke eigenschappen en geven allemaal een andere vliegbeleving.

De Tucano is bijvoorbeeld een zweefvliegtuigje die met een katapult weggeschoten wordt, de F5 Tiger heeft de vorm van een straaljager, de Merlin is een zweefvliegtuigje met vrolijke 'tekeningen' op de vleugel en de Fenix is ideaal om loopings mee te maken vanwege de knik in de vleugel.

 

 

READY FOR TAKE-OFF??

Ben je helemaal klaar voor jouw eerste Flyteam-avontuur?
Check dan hier in voor jouw bestelling.

Goede vlucht!!!

© 2016 - 2024 Flyteam.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel